Set amongst the bustle of a busy shopping centre, Lilly’s Rhodes Waterside wanted to create an all day (and evening) dining venue from what was an existing breakfast and lunch cafe. We saw this as an opportunity to reimagine the whole space and immerse their patrons in the new menu and dining experience.

Carefully framed views, the use of mirrors and the placement of screens shape the dining experience. Relying on material selections, form, lighting and layout to create a place far from the madding crowd of the shopping centre, the rich natural tones contrasted against black edges and deep shadows creates a layered interior. The sensuous curved ceiling draws patrons inside,  while concealing lighting, air conditioning, security and audio services beyond.

To ensure minimal disruption to trading, this amazingly crafted fit-out was completed in 3 weeks. Visit Lilly’s espresso e cucina